Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Digital Markedsføring

Praktisk og strategisk marketinguddannelse fra AROS Kurser

Uddannelsen i Digital Markedsføring gør jer til “Digital Marketing Practitioner”. Det betyder, at I bliver knivskarpe på de digitale marketingkompetencer fra A til Z. I får en grundig indsigt i de mange forretningsmæssige muligheder og udfordringer, som digital markedsføring giver, og hvordan de bedst spiller sammen med den nuværende marketingpraksis. I løbet af uddannelsen arbejder I med virksomhedens digitale strategi og handlingsplan. 

 

 

Vores foreslag: Uddannelsen består af 5 fulde kursusdage i online marketing: 

 • Grundlæggende digital marketing
 • Strategi, analyse og værktøjer
 • Branding og tiltrækning
 • Konvertering, fastholdelse & 1:1-dialog
 • Afslutning af strategiudvikling og test.

 

 

80test28test 115test59test 40test50test 100test42test 150test27test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Uddannelsen afholdes som en internt uddannelsen i jeres lokaler, hvor varigheden og opsætningen af kurset tilpasses efter jeres behov (vi anbefaler 5 dage).
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Få ubegrænset adgang til det digitale potentiale!

Digital markedsføring er meget mere end Facebook og en hjemmeside. Det digitale potentiale er enormt, og i dag udfolder de mest effektive og udbytterige marketingstrategier sig inden for digitale rammer. Derfor kan tabet være tilsvarende stort, hvis jeres virksomhed ikke arbejder professionelt og grundigt med området. En veludført digital strategi vil styrke virksomhedens brand, knytte tætte relationer til nye og eksisterende kunder og skabe både nysalg og mersalg på den mest effektive og omkostningsfrie måde.   

Konkrete digitale værktøjer, casearbejde og øvelser

Uddannelsen er skruet sammen, så I bliver mestre i digital marketing. Gennem casearbejde og øvelser går vi i dybden med bl.a. udvikling af relevant content, hands on digitale analyser, konvertering og kampagneudvikling. I vil blive inspireret, udfordret og udviklet, så I med jeres diplom i hånden kan drage hjem med en komplet strømlinet digital marketing strategi og handlingsplan.

Hvem bør deltage?

Uddannelsen er målrettet jer, der skal arbejde praktisk og/eller strategisk med digital markedsføring. I ønsker derfor at få uddybet jeres viden som specialister, eller udbredt jeres viden som generalister. I arbejder muligvis allerede med traditionel markedsføring, enten i en styrende rolle, eller som sparringspartner for eksterne bureauer, og ønsker digital leveringsdygtighed.

Hvis I sidder i en mindre kommunikationsafdeling har I brug for selv at kunne håndtere nogle af de praktiske/strategiske opgaver, og/eller outsource nogle af opgaverne, hvilket I til fulde lærer på uddannelsen her. Hvis I er selvstændige sidder I med det strategiske ansvar, og muligvis også det praktiske, og har derfor behov for at til fulde at kunne begå jer i det digitale.

Undervisningen faciliteres af to af Danmarks førende eksperter på området og er primært casebaseret. Den vil derfor blive tilpasset jeres niveau og behov. 

Uddannelsen i overordnede træk

Vi foreslår at uddannelsen strækker sig over fem fulde kursusdage med udgangspunkt i jeres egne arbejdssituationer. Uddannelsen er bygget taksonomisk op, så vi flytter os fra et mere grundlæggende niveau til et afslutningsvist højt niveau, hvor alle nyerhvervede begreber og værktøjer ligger strømlinet klar til brug i jeres kompetencekatalog. Der vil desuden være en afsluttende test efter hver enkelt endt kursusdag foruden en afsluttende generel færdighedstest. Der vil være rig mulighed for at arbejde selvstændigt med sit digitale marketingprojekt mellem de enkelte kursusdage.

Vi tilbyder altså en uddannelse, som I i dialog med underviseren kan skræddersy til netop jeres behov og fordybelsesønsker!


Kurset består af 5 moduler:

Modul 1 – Grundlæggende digital markedsføring

Dag 1 er en overordnet introduktion til uddannelsen og digital markedsføring. Vi gennemgår de muligheder og udfordringer, som digital markedsføring indebærer. Der vil være en grundig indføring i områder som SEM, Marketing Automation, Social Search og Content Marketing.

Modul 2 – Strategi, målsætning, analyse og værktøjer

Vi arbejder med at skabe en digital strategi baseret på din virksomheds mål og en potentialeanalyse. Vi gennemgår hvordan I effektivt kan sætte mål og bruge webanalyse til at følge op på jeres KPI’er.

Modul 3 – Branding og tiltrækning

I får forståelse for, hvordan I, via effektiv annoncering på digitale medier og gennem udvikling af relevant content på jeres website og i sociale medier, gør jeres produkt kendt og tiltrækker nye kunder. Vi gennemgår hvordan jeres virksomhed eller produkt bliver synlig i Google.

Modul 4 – Konvertering, fastholdelse & 1:1-dialog

Dag 4 handler om, hvordan I konverterer besøgende på jeres hjemmeside og via sociale medier til kunder. Vi gennemgår, hvordan I skaber landingpages, der både overbeviser og sælger, hvordan I opsamler leads i CRM og fastholder kunder via e-mailmarkedsføring. 

Modul 5 – Færdighedstest

Fælles gennemgang af jeres nye digitale strategier i et rum for kvalificeret feed back og sparring med underviseren og de andre kursusdeltagere. Der vil desuden være en endelig færdighedstest i begreber og brug af digitale værktøjer, og udlevering af diplom.

Undervisere
Emil Se profil
Emil har i en årrække arbejdet intensivt med content marketing, e-mail markedsføring og strategisk rådgivning for både B2B og B2C kunder.
I sit arbejde som tekstforfatter for forskellige virksomheder har han bred erfaring med tekstproduktion og kampagnemanagement med internet eller nyhedsbreve som primære medier.
Emil er desuden Cand.mag. i retorik og selverklæret sprogkrakiler.
Nikolaj Se profil
Nikolaj er ekspert i onsite optimering og webtekster og har arbejdet indgående med søgemaskineoptimering i mange år. Nikolaj er uddannet cand. IT E-business, og han er Head of SEO and Owned Media i den danske afdeling i verdens ledende globale marketingselskab. Han er desuden vinder af SEM Awards i både 2012 og 2015 samt Qualified Individual i Google Analytics og Adwords. 
Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Digital Markedsføring

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Digital Markedsføring
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Det var et rigtig godt kursus, som jeg håber vil få stor betydning. Der var gode muligheder for at gå i dybden med de enkelte projekter. Begge undervisere var gode til at inkorporere vores input i deres undervisning, så kurset blev tilpasset netop de projekter, de forskellige deltagere sad med.

  Rasmus Møldrup Lorentzen

  Det var et rigtig interessant kursus, og jeg har fået mange ting med hjem. Jeg vil blande mig endnu mere i skolens markedsføring nu.

  Anni Trier 

  Kvaliteten var helt i top! Der var en rigtig god blanding af teori og praksis, hvor det specielt var brugbart, at vi fik lov at arbejde med baggrund i vores egne virksomheder. Jeg har fået en masse nye værktøjer med hjem og fået overblik over, hvilke der vil være til gavn for netop mit arbejde i fremtiden, og hvilke jeg skal styre udenom.

  Britt Larsen 

  Hvem havde troet, at man kan lære så meget og så samtidigt have det sjovt på samme tid? Dette er ikke mit første kursus hos AROS, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at mit næste kursus også bliver hos dem!

  Pernille Andersen 

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Flere kurser & uddannelser

  Måske kunne følgende også være interessant for dig:
  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.