Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Facebook for det offentlige: Kom tættere på borgerne!

Kursus

Beskæftiger I jer med kommunikation mellem offentlige instanser og deres brugere? Har I svært ved at se, hvordan I skal nå ud til befolkningen gennem den envejskommunikation, der præger jeres nuværende onlineplatforme? Vil I vise, at I er mere end bare en ansigtsløs institution med faste telefontider og NemLog-in? Det kan godt lade sig gøre, men det kræver, at I kommer væk fra jeres eget internetdomæne, og hen til der, hvor borgerne rent faktisk er: Facebook. 

 

 

Det lærer I på dette kursus:

 • Hvordan I kan nå forskellige borgere med forskellig kommunikation.
 • At formidle vigtige informationer i et “Facebook-venligt” format. 
 • At tilpasse jeres kommunikation til jeres forskellige målgrupper. 
 • Hvordan I bedst opnår de mål, I har sat for jeres Facebook-side. 
 • Hvordan I lægger den mest optimale strategi for jeres onlinetilstedeværelse. 
 • Do’s and don’ts når det kommer til Facebook-annoncering – med inspiration fra andre offentlige instanser på Facebook. 
 • …Og I går derfra med en klar plan for, hvad jeres næste skridt skal være.

 

100test37test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som et internt kursus i jeres lokaler, hvor varigheden og opsætningen af kurset tilpasses efter jeres behov.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Kom ud hvor I bliver hørt

Det nytter ikke noget at benægte det. Når det kommer til det offentliges hjemmesider, logger de fleste danskere kun på, når de har noget enten at indberette eller ansøge om. Derimod er der 3,3 millioner danskere på Facebook, og mange af dem logger ind flere gange dagligt! Desuden søger danskerne i stigende grad deres nyheder og baggrundsstof på nettet – og 48% foretrækker Facebook til netop det. Så hvis I vil have jeres nyheder læst, om det så er jobopslag, servicemeddelelser eller måske en lille historie fra hverdagen, er det nødvendigt, at I gør det på brugernes præmisser.

Vi tager fat på jeres udfordringer

Så hvis borgerne er på Facebook, skal I naturligvis også være det. Det er simpelthen den mest effektive måde at ramme borgerne på. Men I skal ikke alene være til stede, I skal være bevidste om, hvordan I er til stede. Det er det, I lærer på vores kursus. Her går vi i dybden med, hvordan jeres kommunikationsmedarbejdere for det offentlige kan gå i direkte og personlig dialog med borgerne. Hvordan I kan engagere dem gennem rådspørgning og andre brugerinvolverende aktiviteter. Desuden kigger vi på, hvordan andre offentlige instanser har forsøgt sig med en Facebook-tilstedeværelse, så I får en slags ”katalog” over gode og dårlige forsøg – så I kan lade jer inspirere af det gode, og undgå at begå samme fejl som de dårlige eksempler.

Underviser
Anders Se profil
Anders har flere års erfaring med både Facebook og de andre sociale medier. Faktisk har han været med lige fra starten og har fulgt udviklingen på nært hold. Derfor ved han også, hvad der virker - og hvad der ikke virker. Anders arbejder til daglig i en fagforening, hvor han kører Facebookkampagner, der skaffer ROI på 400% eller over. Desuden er han en efterspurgt oplægsholder og tidligere underviser på CBS.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er målrettet jer, som arbejder med kommunikation for den offentlige sektor. I er måske helt grønne på sociale medier, eller også er I allerede på Facebook, men har problemer med at trænge igennem. Uanset hvad giver kurset jer redskaberne til at få lagt en konkret plan, og sætte skub i kommunikationen med det samme!

 

 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i Facebook for det offentlige: Kom tættere på borgerne!, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Facebook for det offentlige: Kom tættere på borgerne!

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Facebook for det offentlige: Kom tættere på borgerne!
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Jeg forventer, at kunne bruge rigtig meget af det jeg har lært og det var tydeligt, at underviseren vidste meget om emnet. Jeg har specielt lært tips og tricks til at gøre mine tekster mere læsevenlige og ikke mindst mere læste.

  Vibeke Møller

  Arbedstilsynet

  Jeg har lært utrolig mange ting på kurset. Blandt andet at sætte en krog i læseren, skrive direkte til læseren, vende teksten på hovedet, at der er plads til detaljer og at pakke det komplekse sprog langt væk. Det vil uden tvivl have en positiv påvirkning på mit arbejde lige med det samme. Også var underviseren rigtig dygtig til at formidle og sende sit budskab klart og tydeligt videre, så det var både levende og interessant.

  Karin Hansen

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Flere kurser & uddannelser

  Måske kunne følgende også være interessant for dig:
  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.