Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Kompetent og personlig borgerservice

På dette kursus i borgerservice lærer I at skabe en personlig og frugtbar dialog med borgerne. I får indsigt i, hvilke faktorer der er afgørende for, at borgeren føler sig set og hørt. I tilegner jer desuden teknikker til at håndtere de svære situationer, der opstår, når I ikke kan give borgerne det, de gerne vil have.

 

 

Det lærer I på dette kursus: 

 • At håndtere svære situationer med borgere
 • At kommunikere til de fire, klassiske typer inden for kommunikations-adfærd
 • At målrette jeres kommunikation, så den rammer plet
 • At bruge jeres kropssprog og stemme, til at vække tillid hos borgerne
 • At forstå hvorfor borgerne ikke altid gider at høre på jeres forklaringer
 • At skabe kontakt
 • At sikre borgeren en god oplevelse

 

100test34test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Dette kursus i borgerservice afholdes over to arbejdsdage. Der kan suppleres med opfølgning.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

God borgerservice giver borgerne værdi

God borgerservice spiller en stor rolle i borgernes oplevelse af kommunen. Men hvad gør man så, når borgeren tér sig helt urimeligt og hverken vil høre eller forstå det, man prøver at sige? På dette kursus lærer I teknikker til at forstå jeres borgere og blive i stand til at give dem en god oplevelse.

Hvad er god borgerservice?

Vi har alle et ansvar for vores borgere, og det er nemt at lave regler for, hvad vi ikke skal gøre. Men det er vigtigere, at borgeren reelt oplever, at han eller hun får en god service. Alle borgere skal behandles ens – derfor skal de behandles forskelligt. 

På kurset arbejder vi med, hvordan man tager udgangspunkt i borgernes adfærd og motivation, og I lærer at målrette jeres kommunikation efter det. 

Det lille ekstra: Éns egen personlighed

Som borger får man nogle gange en behandling, som på overfladen ikke fejler noget, men hvor man alligevel føler, at der er noget galt. Kommunikationen og adfærden er måske for glat, for korrekt eller for intetsigende. God borgerservice handler i høj grad om at være ægte, at turde bruge sig selv og give lidt af sig selv i mødet med borgeren. Og det er faktisk her, at det bliver rigtig sjovt at servicere borgerne! På kurset arbejder I med praktiske cases, og I får vejledning i, hvordan I giver det lille ekstra gennem jeres personlighed.   

Skab en god atmosfære!

Undersøgelser viser, at vi ikke er i stand til at modtage information, hvis vi ikke føler os trygge og har tillid til den, vi taler med. På dette kursus i borgerservice lærer I, hvordan I kan skabe denne gode atmosfære med en borger, der er oppe i det røde felt. I lærer desuden, hvordan I nedtrapper en konflikt og lader nedtrapningen blive startskuddet til en konstruktiv og personlig dialog.

Et praktisk kursus med masser af sparring

Dette kursus i god borgerservice giver jer en solid, faglig viden om, hvordan vi mennesker reagerer, og hvad vi er motiveret af. Samtidig indeholder det en masse praktisk træning. Gennem rollespil får I afprøvet udfordrende situationer og får vejledning i, hvordan I tackler vigtige situationer i jeres hverdag.

Underviser
Mille Se profil
Mille har arbejdet professionelt med kundeservice gennem de seneste 12 år, både som kundeservicemedarbejder og som rådgiver og underviser.

Målet med hendes træning er skabe større arbejdsglæde hos medarbejderne, større tilfredshed blandt kunderne og bedre tal på virksomhedens bundlinje. Mille er en inspirerende underviser med fokus på det praktisk anvendelige. Hun har et skarpt analytisk blik og er skrap til at spotte, hvilke knapper, der med fordel kan skrues på for at skabe bedre resultater.
Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

 

 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i kompetent og personlig borgerservice, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Hvem er dette kursus for?

Målgruppen for dette kursus er medarbejdere i Borgerservice og alle andre, der har borgerkontakt i deres professionelle arbejde.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Kompetent og personlig borgerservice

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Kompetent og personlig borgerservice
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  På kurset har jeg lært en del om mig selv, og om, hvordan jeg bedst håndterer brugerne i røret – tilmed på en meget underholdende og sjov måde. Med min nye viden kan jeg undgå konflikter i mødet med brugeren fremover.

  Karina Sørensen

  Kurset var af god kvalitet. Jeg fik mere viden om konflikthåndtering, og er blevet bedre til at analysere konflikter.

  Kristine Amelang

  ”Godt kursus. Jeg har fået større indblik i, hvem jeg selv er, og jeg har fået større forståelse for andre og et mere afslappet forhold til utilfreds brugere.

  Martina Mølbæk Nielsen

  Inspirerende og givtigt kursus som var båret af meget levende og spændende undervisning.

  Jette Bønnelycke

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.