Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Moderne kommunal kommunikation

Dette kursus i moderne kommunal kommunikation træner jeres personlige og faglige kommunikation inden for alle de områder, der er vigtige for arbejdet i en kommune. I får en solid faglig viden og en værktøjskasse fyldt med konkrete redskaber, der kommer jeres afdeling og kommunen til gode. 

 

 

 

I vil styrke jeres kompetencer inden for: 

 • Kommunikation til borgere
 • Pressemeddelelser og medierelationer
 • Kommunikation til kolleger og offentlige instanser
 • De moderne sociale medier
 • Præsentationsteknik
 • Webkommunikation
 • Strategisk offentlig kommunikation.
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kursets afholdes over tre moduler a to dage (7 dage i alt inkl. afsluttende eksamen).
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Derfor skal I uddanne jer i moderne kommunal kommunikation

Danske kommuner er i dialog med deres omverden i langt højere grad end tidligere. Og borgerne og medierne har samtidig store forventninger til kommunens kommunikation. Der skal kommunikeres klart, forståeligt, troværdigt og effektivt, uanset om det drejer sig om breve, e-mails, personlige samtaler eller kontakten med pressen. Ellers går det ud over kommunens omdømme.

Kurset klæder jer på til at:

 • Varetage de daglige kommunikationsopgaver bedre
 • Skabe flere kommunikationsopgaver i fremtiden
 • Styrke den interne kommunikation i jeres afdeling
 • Tænke strategisk i forbindelse med afdelingens kommunikation
 • Styrke dialogen med borgerne
 • Få større tryghed ved kommunikationsopgaver og dermed større arbejdsglæde

Kurset tilpasses jeres eget projekt!

Uddannelsen bliver bygget op omkring et konkret projekt fra jeres arbejdsplads. Det kan være et projekt, I arbejder med nu, eller et projekt I skal arbejde med inden for en nær fremtid. Dette projekt bliverder konstant trukket på undervejs i uddannelsen. Når der for eksempel arbejdes med pressemeddelelser, udarbejdes en pressemeddelelse for projektet. Og når der arbejdes med kommunikationsplanlægning, vil I definere målgrupper, kommunikationskanaler og lave en handlingsplan for projektets kommunikation. 

Tre moduler og en eksamensdag

Uddannelsen er inddelt i tre moduler a to dage. Derudover kommer en eksamensdag, hvor alle deltager hele dagen. Vi anbefaler en holdbegrænsning på 18 deltagere for at sikre, at der er plads til sparring, spørgsmål og personlig tilpasning, men dette kan selvfølgelig tilpasses jeres konkrete behov.

Bestil et detaljeret program for dagene!

Klik på ikonet herunder for at bestille et detaljeret program for modulerne.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Dette uddannelsesforløb er målrettet kommunens administrative medarbejdere, for hvem kommunikation er en del af hverdagen på jobbet. Det henvender sig til alle ansatte uanset deres funktion og arbejdssted, og der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage. Andre offentlige organisationer, der er i kontakt med borgere, vil også have gavn af uddannelsen. 

Undervisere
Anders Se profil
Anders underviser primært i skriftlig kommunikation og formidling. Han er en fagligt og pædagogisk kompetent underviser, der brænder for at inddrage kursisterne og deres egen dagligdag. Han er samtidig en levende underviser, der supplerer det faglige indhold med masser af konkrete eksempler.

Anders er uddannelseschef i AROS KURSER og har arbejdet som journalist og tekstforfatter i flere år. Han er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og har desuden en læreruddannelse og en kandidatuddannelse i pædagogik.
Underviserne tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden uddannelsen. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter uddannelsens afslutning. 

Tilmeld jer, og få et gratis e-kursus!

Når I tilmelder jer dette kursus i moderne kommunal kommunikation, sender vi jer vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af denne uddannelse – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Moderne kommunal kommunikation

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Moderne kommunal kommunikation
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Flere kurser & uddannelser

  Måske kunne følgende også være interessant for dig:
  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.