Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

MUS-samtaler med resultater

MUS er en stor tidsmæssig investering – derfor skal den gerne give et solidt afkast. På dette kursus får I ny inspiration til medarbejderudviklingssamtalerne. I får effektive værktøjer og en personlig handlingsplan, så I står stærkt rustet til bagefter at udføre samtalerne med et klart mål.

 

 

 

Jeres udbytte af dette kursus:

 • Ny inspiration til at afholde dynamiske og effektive MUS-samtaler
 • Afklaring af strategisk fokus i organisationen
 • Model til at strukturere og afholde MUS
 • Redskab til opfølgning af MUS, både i relation til lederen, medarbejderen og hele personalegruppen
 • Personlig handleplan.

 

100test52.5test 100test36.5test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed 1 dag
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Deltagerantal

Indholdet og programmet for dagen tilrettelægges ud fra jeres behov og antallet af deltagere. 

MUS – et stivnet ritual eller strategisk mulighed?

Både ledere og medarbejdere kan opleve MUS-samtaler som et stivnet og tidskrævende ritual, hvor roller og indhold er givet på forhånd. Præcis som sidste år. Med den rette vinkling er medarbejdsudviklingssamtaler et unikt værktøj til sammen at bevæge sig i den strategisk rigtige retning og at matche medarbejdernes kompetencer med organisationens behov. Men det kræver, at I nytænker og re-vitaliserer jeres MUS-samtaler. Det vil dette kursus sætte fokus på.

Hvad vil I opnå? Kom godt fra start

På dette kursus i bedre medarbejderudviklingssamtaler lærer I at styrke planlægningen, så den enkelte leder bliver klar på egne intentioner og mål, inden samtalerne afholdes. En afklaring af egne mål er forudsætningen for succes i medarbejdersamtalerne!

Teknikker til at holde en god MUS-samtale 

I selve samtaleforløbet skal lederen både styre processen og tage del i indholdet. Det er vigtigt, at lederen både kan lytte og udtrykke sine budskaber tydeligt og præcist – med en empatisk og dialogskabende tilgang. Det kræver nogle gode teknikker, som I får, og som vi træner sammen på dette kursus. 

Gå fra kurset med en personlig handleplan

Dette kursus i medarbejdersamtaler med mål og resultater giver jer masser af praktiske værktøjer til at skabe overblik og afholde nogle gode samtaler. På kurset arbejder vi med deltagernes egne konkrete udfordringer, og I går fra kurset med en samlet plan for afholdelse af den kommende runde af MUS-samtaler!

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i MUS-samtaler med resultater, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er for ledere, der ønsker at udvikle og måske redesigne deres MUS-samtaler og som har behov for sparring og inspiration til at gøre det. 

Kurset er også velegnet til dem, der skal gennemføre MUS-samtaler for første gang. 

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse MUS-samtaler med resultater

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse MUS-samtaler med resultater
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Rigtig god kvalitet. Særligt en rigtig god underviser der var lydhør og havde sat sig ind i vores forskelligheder på forhånd og som forstod at gøre det nærværende for alle. Måske var vi en lidt for blandet en flok, men det synes jeg, at underviseren taklede på aller bedste vis. På trods af at vi var en meget blandet flok med forskellige udfordringer forstod underviseren at komme godt rundt til alle. En gruppe var helt nye i forhold til MUS-samtalen og denne gruppe som kurset var særligt tilrettet blev klædt rigtig godt på til deres nye opgave. Som sagt flot, at underviseren forstod at favne alle trods forskelligheder.

  Rikke Hvelplund

  Godt og lærerigt kursus.

  Carsten B Lauritsen

  Kurset var meget relevant og målrettet vores behov. Underviseren var dygtig til at balancere mellem egne erfaringer og teorien - hun får fremlagt sin viden, så det giver god mening for den enkelte.

  Kim Heide Rasmussen

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.