Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Narrativ organisationsudvikling

Kursus

Fremtidens leder er storyteller, og fremtidens førende virksomheder er dem, der fortæller de bedste historier om lige netop deres produkt. Narrativitet handler om at kigge ned i organisationens dyb, og ved hjælp af narrative metoder kan man belyse og løse konflikter, sætte fokus på innovation, styrke lederskab, coache medarbejdere og meget mere. På dette intensive og spændende lederkursus vil der være særlig fokus på virksomhedskultur og strategiudvikling.

 

 

På dette kursus fokuserer vi på:

 • Ledertræning – den storytellende leder
 • Individuel kommunikation – skab din egen fortælleteknik
 • Teambuilding – teamets historie skaber motivation og commitment
 • Strategiudvikling – hvor skal vi hen og hvordan kommer vi dertil?
 • Innovation – tænk ud af boksen via historier
 • Personaleudvikling – gode historier i organisationen styrker ejerskabet. Find dem,  dyrk dem, få tjek på de dårlige
 • Ændring af kulturen i organisationen – arbejde med brand og image internt og eksternt
 • Forandringer i organisationen – fx håndtering af fyringsrunder gennem historiefortælling.

 

100test34test 200test59.5test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Den stærke virksomhed benytter sig af historien

Et stærkt brand og en god historie er i dag to uadskillelige størrelser. At skabe succesrige virksomheder sker i dag gennem de gode historier. De bedste medarbejdere flokkes om virksomheder, der brander sig ved den stærkeste historie, og produkter med en god historie sælger som oftest bedre. Selve kulturen i en virksomhed er skabt af en række historier, som den dygtige leder lytter til og påvirker – gennem nye historier. Den gode leder er i stand til at fortælle en stærk historie, både om sig selv, men også om virksomheden.

Storytelling som effektivt arbejdsredskab

Grundlæggende kommunikerer vi mennesker igennem historier. Vi er fødte storytellere, og vi forstår derfor et budskab bedre, hvis det formidles som en historie, eksempelvis som en case eller et konkret eksempel. En god historie formår at gøre abstrakte tal og målinger lettere at forstå og håndtere, på samme måde som komplicerede sammenhænge kan trækkes ned på jorden ved hjælp af historieformidling. På virksomhedsniveau vil virksomhedens strategi udfolde sig for medarbejderne gennem storytelling, og det samlede team kan styrkes i takt med, at konflikter i organisationsstrukturen løses gennem den gode historie.

Den moderne leder er storyteller

På dette intensive og spændende lederkursus vil der være fokus på, hvordan man implementerer storytelling i virksomheden. Alle kan lære at mestre fortællingens kunst og selv den mest introverte person kan blive en sublim storyteller. I løbet af kurset vil deltagerne skulle indtage podiet og formidle deres historier, som herefter vil blive grundigt gennemarbejdet og skåret til, så de passer perfekt ind i organisationens profil og til det konkrete formål. 

En intens dag fulgt op af individuel sparring

I forbindelse med kurset kan der arbejdes individuelt med deltagerne. Der vil være mulighed for en individuel, telefonisk samtale med underviseren cirka 2 uger efter kurset. Hvis der er behov for yderligere individuel sparring, kan der kobles en personlighedstest på, der viser deltagerens kommunikations- og ledelsesstil og udviklingsområder i tilknytning hertil.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Dette kursus i narrativ organisationsudvikling henvender sig til ledere og mellemledere, der ønsker at arbejde med udvikling og forandring af organisationer, af grupper og af sig selv.

 

 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i Narrativ organisationsudvikling, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Narrativ organisationsudvikling

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Narrativ organisationsudvikling
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Kurset var meget målrettet og af høj kvalitet; tydeligt, at kurset var tilrettelagt til os. Jeg har fået redskaber og indsigt til at fortælle historier ud fra andre forudsætninger end de faste, samt at skabe et rum, hvor der kan fortælles og lyttes mere frit. Jeg vil bruge de nye redskaber aktivt i min kommunikation, opad såvel som nedad i organisationen.

  Ane Høiberg Nielsen

  Det var et rigtig, rigtig godt kursus. Jeg har særligt lært at se, hvor historierne er, og hvordan jeg skærer dem til. Det faglige niveau var meget passende, og underviseren var meget god til at tilpasse stoffet og undervisningen til den enkelte deltager.

  Helle Mørk Balling

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.