Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Forandringsledelse – navigér i forandringer

Forandringsledelse er det vigtigste vilkår for udvikling og fremgang på den moderne arbejdsplads. Ledelsesformen hjælper arbejdspladsen med at navigere i de mange forandringer, som følger af en konstant udvikling. Det handler om at anvende viden og ressourcer til at gennemføre forandringer på bedst mulig vis, uanset om der er tale om større omlægninger eller mindre ændringer i den hektiske hverdag. Kom fremtiden i forkøbet og styrk din arbejdsplads gennem en forandringsfyldt hverdag.

Vi har samlet fem tips til, hvordan du på bedst mulig vis, navigerer i de konstante forandringer:

1. Skab dialog
Der skal bruges kræfter på at få mest muligt medarbejderne. Hvis alle føler, de inddrages i beslutningsprocesserne, er hele virksomheden parat til forandringerne.

2. Skær det ud i pap
Vis medarbejderne, hvad forandringerne kan betyde for virksomheden. Det er med til at motivere medarbejderne og får dem til at forstå nødvendigheden af forandringer.

3. Vær positiv
Ledelsen skal udstråle optimisme i forhold til forandringerne. Hvis du ikke tror på det, gør de andre det heller ikke.

4. Del de nye tiltag
Okay, det er måske ikke dér, du skal starte, men alle kommunikationskanaler skal tages i brug for at få en succesfuld forandringsproces. Så gør målene synlige på så mange måder som muligt.

Tag på kursus i forandringsledelse:
Lær hemmeligheden bag god forandringsledelse – og hvordan du bedst muligt kommunikerer forandringer.

Læs mere her: forandringsledelse og forandringskommmunikation
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.