Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Forandringsledelse og forandringskommunikation

Forandringsledelse er samtidens og fremtidens vigtigste ledelsesform! Forandring er blevet et vilkår, den moderne arbejdsplads må lære at navigere i for at følge med. Dette kursus i forandringsledelse og forandringskommunikation tager udgangspunkt i, hvordan I som ledere eller medarbejdere tackler et arbejdsliv fyldt med forandringer. Hvad enten det er større omlægninger eller en hektisk, forandringsfyldt hverdag, vil dette kursus ruste jer til at agere agilt og være i stand til at navigere jeres teams eller organisation gennem forandringsfyldt terræn.

 

Det lærer I på dette kursus:

 • At skabe en brændende platform for en forandring
 • At mobilisere organisationen – ledelse, kolleger og medarbejdere
 • At forstå de mekanismer, der igangsætter forandring
 • At kommunikere forandringer
 • At bruge storytelling i jeres forandringskommunikation
 • Hvordan I identificerer og håndterer modstand
 • Ledelse af de organisatoriske forandringsprocesser
 • At anvende enkle, gennemprøvede og effektive værktøjer i jeres styring og ledelse af processen
 • Du får også en Mindex Tænkestil-analyse.

 

100test52test 75test56test 105test63.5test 80test28test 95test31.5test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Forandringsledelse er samtidens og fremtidens vigtigste ledelsesform!

Verden er i forandring, og forandringer sker hurtigere og hurtigere – drevet af ny teknologi, nye arbejdsformer og globalisering. Om få år er forandringsledelse ikke bare en særlig ledelsesdisciplin, men måden vi udøver ledelse på generelt. Kom fremtiden i forkøbet med dette kursus i forandringsledelse, og lær, hvordan du som leder kan agere agilt og styrke din arbejdsplads og dit team i en forandringsfyldt hverdag. 

Lær at manøvrere i både forandringen og dens konflikter

At gennemgå forandringer på arbejdspladsen er ikke altid konfliktfrit. Om det er store, fysiske forandringer som flytning eller sammenlægning af afdelinger, eller mindre forandringer som indførsel af ny teknologi eller nye måder at arbejde på, kan der opstå problemer både for ledere og medarbejdere. Men det handler ikke om at undgå konflikterne. Tværtimod skal du som leder kunne imødekomme dem og vide, hvordan du håndterer dem konstruktivt. På dette intensive lederkursus arbejder vi med konfliktens faldgruber, og hvordan vi agerer agilt og konstruktivt i et forandringernes konfliktfyldte miljø. 

Bliv klogere på forandring – og på din organisation

På kurset lærer du, hvordan forandringsprocesser faciliteres på den mest optimale måde. I en blanding af klassisk forandringsteori og agile ledelsesprincipper krydret med din egen og underviserens erfaring, kommer vi så tæt på din virkelighed som muligt. Du identificerer organisationens mindset og potentielle modstandspunkter og arbejder med det, så du ved, hvordan du kan sikre fremdrift mellem styring og ledelse. 

Forandringer handler om mennesker

Det helt centrale i enhver forandringssituation er de mennesker, der påvirkes i processen. Selv tilsyneladende små forandringer som eksempelvis implementering af et nyt IT-system påvirker det daglige arbejdsflow for medarbedjerne. Uden tillid får du aldrig forandringerne til at ske. På dette lederkursus arbejder vi med, hvordan du får det optimale ud af overgangen med det samme. Det betyder, at vi skal arbejde med dig og dine kompetencer – både dem du allerede besidder, og dem du har mulighed for at udvikle.

Lederkurset tilpasses dig og dine udfordringer

Forud for kurset vil du som deltager blive bedt om at beskrive et forandringsforløb, som du har været involveret i. Står du over for dit første forandringsforløb, eller er du generelt bare interesseret i ledelse af forandringer, skal du på tilsvarende måde beskrive din daglige rolle i organisationen og supplere med de overvejelser, som du gør dig om de udfordringer, du forventer at møde.

Du får din egen handlingsplan med hjem

Hen over den sidste dag på kurset arbejder vi med individuelle handlingsplaner for, hvordan du som deltager kan fortsætte arbejdet med kursets værktøjer og læring i egen organisation. Når kurset er slut, har hver deltager en handlingsplan for det fortsatte arbejde i egen organisation.

Hvem bør deltage på dette kursus?

 • Projektledere
 • Forandringsagenter
 • Ledere og mellemledere
 • Stabsmedarbejdere og funktionschefer
 • Selvstændige
 • Alle der ønsker at arbejde professionelt med forandringsledelse og change management.
Underviser
Lars Frisk Rossen Se profil
Lars har været leder det meste af sit liv. Fra Livgarden til Maersk, GN Store Nord og LEGO har Lars ledet forandringer og forretningsinitiativer forankret i virksomhedernes respektive strategier. I dag arbejder han som administrerende direktør i INKPRO A/S, hvor han bruger sin forandringserfaring til at lede professionaliseringen af INKPRO's fremtid.

Han har en udvidet officersuddannelse fra Forsvaret og er siden blevet certificeret indenfor projektledelse. Senest har han som en del af implementeringen af agil (projekt-)ledelse i LEGO gennemgået en SCRUM Product Owner uddannelse.

I sin undervisning kombinerer Lars den nyeste teori med egne successer og fiaskoer, som han gerne bringer i spil for at give dig en indsigt i de praktiske implikationer ved teorierne. Hans undervisningsstil er energisk, humoristisk og nærværende, med fokus på at alle deltagere får sat egne udfordringer i spil.
Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

 

 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i forandringsledelse, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Et kursus, der kan afholdes på dansk eller engelsk

Dette kursus i forandringsledelse (change management) vil da kunne afholdes på engelsk, hvilket giver mulighed for at inddrage de ledere, der ikke taler dansk. Det giver endnu bedre muligheder for at tilpasse indhold og undervisning til deltagerne. Ring og hør mere på tlf. 70 278 279.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Forandringsledelse og forandringskommunikation

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Forandringsledelse og forandringskommunikation
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Underviseren gjorde en kæmpe indsat for at favne os alle - til trods for forskelligheder i både personligheder, uddannelse, jobs og udfordringer - Kæmpe kredit til ham - det gjorde han virkelig godt. Man blev set og hørt!

  Laila Scharff

  Underviseren er en meget faglig dygtig person, som formåede at give undervisningen et fagligt niveau, som virkelig gav mening og blev brugbart. Jeg synes det var fantastisk at komme hjem med nogle få nedskrevne meget vigtige notater, som jeg helt sikker ved jeg kan tage frem og bruge i min hverdag, og ikke en hel mappe med kopierede A4 sider, som bare vil blive sat ind på hylden og aldrig blive brugt. Ligeledes gav han undervisningen et sjovt input, men stadig med faglig relevans.

  Lene Lysbjerg Skjoldborg

  Lene Lysbjerg Skjoldborg

  Underviseren er ekstremt dygtig! Han er dygtig til at formidle stoffet på en måde, som fanger mig og de øvrige på kurset. Og så er han en mester i at give eksempler fra det virkelig liv på ALT.

  Lotte Bendix Buchhave

  Kursus af rigtig godt niveau med en dygtig underviser. Jeg har fået helt konkrete værktøjer og teorier til at drive forandringer, som har dækket nogle blinde vinkler – jeg glæder mig til at komme i gang med at bruge dem. Underviseren var helt suveræn. Meget lyttende og modig – han var klar på at blive udfordret, tog kritiske spørgsmål til efterretning og lyttede til vores kritik. Jeg blev udfordret på en saglig og konstruktiv måde.

  Kasper Nymand

  Kurset var virkelig brugbart, og underviseren var helt fantastisk.

  Sabrine Schmidt

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.