Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Kursus i coaching og coachingredskaber

Tag på 3 dages intensiv træning i den coachende samtale! Vi går i dybden med både coaching som disciplin og jeres rolle som coach gennem masser af øvelser, træning, feedback – og selvfølgelig coaching.

På kurset får I

 • Grundforståelse for filosofien og teorien bag coaching
 • En værktøjskasse med coachingredskaber
 • Praktisk træning og god fortrolighed med metoder til at coache andre
 • En DiSC-profil af jer selv, så I opnår større forståelse af jeres og andres kommunikation samt adfærd
 • Styrket jeres evne til at være nærværende og lytte aktivt i jeressamtaler
 • Bevidsthed om jeres rolle som coach
 • Overblik over ’det gode afsæt’, ’den gode afslutning’ og at at pre-frame i coaching
 • Handlingsplaner, der virker
 • Masser af øvelser og feedback, så I lærer at mestre rollen som coach!
 • Overblik og struktur i coachingen via ’De 6 trin’
 • Værktøjer til at stille kraftfulde spørgsmål via den åbne og cirkulære spørgeteknik.
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Coaching skaber udvikling

Coaching handler om at skabe afklaring, refleksion og udvikling. Som coach arbejder I løsningsorienteret med at afdække menneskers potentiale, fjerne forhindringer og grundlægge det mindset, der får dem i mål. Coaching kræver forståelse for det hele menneske, og derfor er det vigtigt at have blik for den person man sidder overfor. Og det får I her!

I lærer blandt andet, hvordan I modtager og giver feedback samt sparring på øvelser og træning. Derudover er det vigtigt som coach, at I er bevidste om jeres egne uhensigtsmæssige vaner og mønstre – og ja, det lyder måske ikke så rart, men vi lover det ikke er så farligt.

Forstå jeres coaching-stile med DiSC

En god coach er bevidst om sig selv og i balance, fordi det er en forudsætning for nærværende og fokuserede coachingsamtaler, der skaber resultater. Derfor fokuserer vi i løbet af dette kursus også på jeres udvikling. Inden kurset udfylder I en DiSC-profil, som I i løbet af kurset bruger til at udforske og reflektere over jeres coaching- og kommunikationsstile.

Et praktisk kursus med øvelser, træning og masser af feedback

Kurset forløber over 3 kursusdage, som hver ligger med 3-4 ugers interval. Mellem hver kursusgang får I nogle opgaver, som I skal arbejde på som forberedelse til næste gang. I kan forvente 3 spændende kursusdage med et væld af øvelser, feedback og træning i den coachende samtale, men hvor der også er rum til fordybelse. Fra første dag prøver I at coache andre og blive coachet selv, så I får en bedre fornemmelse for, hvem I er som coaches og hvor kraftfuldt et redskab coaching er.

Målgruppe

Kurset er for alle, der har lyst til at prøve kræfter med coaching. I kan for eksempel være ledere eller projektledere, der skal bruge coaching som ledelsværktøj, rådgiver eller vejleder, underviser eller HR-konsulent. Generelt er coachingens værktøjer essentielle for alle, der arbejder med mennesker.

Mød jeres underviser!
Jette Se profil
Jette er en dedikeret og erfaren underviser og konsulent inden for kommunikation, coaching, kundeservice, salg og personlig udvikling.

Gennem de sidste mange år har hun arbejdet som konsulent og underviser med fokus på udvikling af virksomheder, teams og enkeltpersoner. Hun er oprindeligt udlært inden for detailbranchen og har videreuddannet sig inden for coaching, ledelse, pædagogik og didaktik. Hun er desuden certificeret life og business coach og certificeret i profilværktøjerne DiSC og Garuda.

Jette er en meget nærværende og passioneret underviser, som brænder for at skabe udvikling og formidle viden, værktøjer og indsigter til andre - på en måde, der skaber mening og værdi for den enkelte.
Nadia Se profil
Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 år erfaring med undervisning i kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi. Hun er desuden også DiSC-certificeret.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.
Et udpluk af kursets indhold

Coachens værktøjskasse skaber værdi på arbejdspladsen

På kurset får I en værktøjskasse fyldt med coachens bedste redskaber, som I kan aktivere på arbejdspladsen. Vi arbejder blandt andet med:

 • Aktiv lytning
 • At stille kraftfulde spørgsmål via den åbne og cirkulære teknik
 • At skabe motivation og retning
 • At skabe empowerment i den coachende samtale
 • Samtaleteknikker
 • Coachens rolle i relationen
 • At aflæse kropssprog.
Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Kursus i coaching og coachingredskaber

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Kursus i coaching og coachingredskaber
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.