Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Corporate storytelling

som strategisk værktøj

Kurset er en grundig indføring i corporate storytelling. I lærer at bruge virksomhedens historier i markedsføring, i intern kommunikation og som strategisk ledelsesværktøj. Undervejs er der fokus på jeres udfordringer og behov i arbejdsmæssig sammenhæng.

 

 

 

 

Det lærer I på dette kursus:

 • At spotte og indsamle gode historier i organisationen
 • At forstå de mange fordele og muligheder i historiefortælling
 • At vælge den mest optimale strategi i arbejdet med corporate storytelling
 • Hvordan gode historier indvirker på medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og borgere. 

 

75test22test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes over én kursusdag i jeres lokaler eller i et af vores konferencecentre.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Effektiv formidling af organisationens værdier

Corporate storytelling er et effektivt værktøj til at formidle organisationens kerneværdier til medarbejderne, kunderne og offentligheden generelt. Gode historier kan nemlig noget helt unikt. De skaber lydhørhed og forståelse. De flytter følelser og holdninger. Og de kan gøre komplekse pointer, fx visioner og mål, helt enkle og ligetil.   

Corporate storytelling er god markedsføring

Reklamekampagner tager hårdt på budgettet og har ofte ikke den ønskede effekt. Med en godt planlagt og veludført historiestrategi gør man medierne interesserede i at skrive om organisationen. De gode historier om organisationen og arbejdspladsen har stor brandingværdi og vil tiltrække flere kunder og dygtige medarbejdere. 

Historiefortælling som strategisk ledelsesværktøj

Corporate storytelling er en konstruktiv måde at motivere medarbejdere og at skabe en fælles identitetsfølelse. Historierne har deres udspring i organisationens rødder. Det giver en ægthed og giver medarbejderne en følelse af at være del af noget særligt. Historiefortælling kan formidle organisationens mission og visioner, men den kan også bruges i det helt daglige ledelsesarbejde. 

Corporate storytelling er et håndværk, alle kan lære

Vi fortæller historier hele tiden, og vi tænker sjældent over det. Historier er en naturlig del af det sociale spil mellem mennesker. Når vi bruger historierne i strategisk og forretningsmæssig sammenhæng kræver det imidlertid en bevidsthed og nogle præcise værktøjer. Kurset er derfor praktisk anlagt, og der er masser af konkrete værktøjer. Corporate storytelling er nemlig et håndværk; men det er et håndværk, som alle kan lære.

Hvem bør deltage på kurset?

Kurset er for arbejdspladser, der arbejder med at formidle værdier, mål og strategiske budskaber, eller bare ønsker at udforske det enorme potentiale der ligger i corporate storytelling som middel til forbedring af arbejdsmiljø.

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i corporate storytelling, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Har I et spørgsmål?

Ring på tlf. 70 278 279, eller send dit spørgsmål til undervisning@arosbusinessacademy.gl

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Corporate storytelling

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Corporate storytelling
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Kurset har haft stor positiv indflydelse, fordi jeg nu kan finde historierne og få dem skrevet. Underviseren ramte os lige på kornet gang på gang, og hun formåede at give alle deltagere personlig feedback uanset vores udgangspunkt. Kurset har motiveret hele ledergruppen ud over mine forventninger. Kurset var virkelig en øjenåbner.

  Hans Jørgen Hansen

  Det var et meget interessant kursus med en virkelig dygtig underviser. Jeg har fået lyst til at skrive mere og blive bedre til det.

  Poul Flor

  Kurset var af høj kvalitet. Underviseren havde en god føling med gruppen – hun er yderst kompetent.

  Kim Munk

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.