Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Kickstart jeres nyhedsbrev!

Kursus

Giv jeres nyhedsbrev en flyvende start eller en tiltrængt genstart! E-mail nyhedsbreve er beviseligt verdens bedste og billigste metode til at formidle målrettede budskaber og motivere læserne til at tage handling. På kurset møder I nyhedsbrev-guruen Emil, der har ydet krisehjælp til et utal af danske og internationale nyhedsbreve. 

 

 

Det lærer I på dette kursus:

 • At ramme målgruppen og gøre læserne endnu mere nysgerrige
 • At få flere til at abonnere på nyhedsbrevet
 • At skrive fængende overskrifter 
 • At bruge nyhedsbrevet som salgsværktøj eller værktøj til formidling af budskaber
 • At øge konverteringsraten (få flere til at klikke)
 • At udsende på det rette tidspunkt
 • At måle effekten af nyhedsbrevene
 • At booste effekten: Sociale medier og nyhedsbreve er det perfekte match.

 

75test37test 200test52test 100test38.5test 150test34test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som et internt kursus i jeres lokaler, hvor varigheden og opsætningen af kurset tilpasses efter jeres behov.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Få meget større succes med jeres nyhedsbreve!

Nyhedsbreve gør det muligt for jer at kommunikere med udvalgte målgrupper næsten gratis. Men skal I opnå succes med de nyhedsbreve, I skriver, er det vigtigt at have styr på, hvad der virker. Hvilke typer overskrifter øger sandsynligheden for, at nyhedsbrevet i det hele taget bliver åbnet? Og hvordan kan et simpelt ‘PS’ få flere til at klikke? Efter dette kursus i digitale nyhedsbreve vil I have alle forudsætninger for at øge successen af jeres nyhedsbreve allerede fra det næste nyhedsbrev!  

Nyhedsbrevet er ikke et digitaliseret brev

Mange tror fejlagtigt, at det at skrive et nyhedsbrev er som at skrive et informationsbrev eller et salgsbrev. Men I skal tænke helt anderledes med et nyhedsbrev. På kurset lærer i om storytelling og formidling af budskabet, call-to-action og konverteringsrater. I får viden om, hvordan effekten af indsatsen måles – en viden der er uvurderlig, når I skal arbejde videre selv efter kurset. 

Digitale nyhedsbreve booster de sociale medier – og omvendt

Digitale nyhedsbreve er et perfekt medie til at understøtte de sociale medier som Facebook og Twitter, men det fungerer også omvendt. På kurset lærer I, hvordan nyhedsbreve og Facebook kan understøtte hinanden, så I fx kan bruge Facebook til at udbygge jeres database. 

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kurset

 • Hvilken rolle spiler nyhedsbrevet? Vi ser på nyhedsbrevets opbygning og rolle.
 • Har du en strategi? Her stiller vi skarpt på kernemodtager, formål, persona og sign-up frekvens.
 • Hvad kendetegner det gode nyhedsbrev? Vi arbejder med AIDA-modellen, design, storyline og educational marketing.
 • Vi arbejder med den gode historie, og hvordan man kan formidle den i et nyhedsbrev.​ Her arbejder vi med storytelling og narrativitet.
 • Hvordan måler du dine resultater? Vi arbejder med effektmåling og konverteringsrate.
 • Bliv en bedre formidler!
 • Bliv en bedre formidler! Du får konkrete tips og tricks til, hvordan I forbedrer jeres nyhedsbrev.
Underviser
Emil Se profil
Emil har i en årrække arbejdet intensivt med content marketing, e-mail markedsføring og strategisk rådgivning for både B2B og B2C kunder.
I sit arbejde som tekstforfatter for forskellige virksomheder har han bred erfaring med tekstproduktion og kampagnemanagement med internet eller nyhedsbreve som primære medier.
Emil er desuden Cand.mag. i retorik og selverklæret sprogkrakiler.
Hvem bør deltage på dette kursus?
 • Medarbejdere, der skal i gang med at udsende nyhedsbreve
 • Medarbejdere, der allerede laver nyhedsbreve, men som vil gøre det bedre eller have ny inspiration
 • Marketingmedarbejdere
 • Virksomheder, som er interesseret i mersalg via et billigt og effektivt medie
 • Kommuner eller offentlige instanser, der sender nyhedsbreve til brugere eller medarbejdere.

 

 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i Kickstart jeres nyhedsbrev!, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Kickstart jeres nyhedsbrev!

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Kickstart jeres nyhedsbrev!
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Det var et meget godt kursus, hvor der var rigtig stor fokus på strukturen af nyhedsbreve. Kurset vil have stor indflydelse, og jeg kan helt sikkert bruge det hele i min hverdag!

  Elisabeth Kaper Buch

  Jeg lærte så meget, og jeg har virkelig hæftet mig ved, at jeg skal huske, at bruge alle de muligheder jeg har. Jeg kan bruge kurset hver gang, jeg skal skrive et nyhedsbrev, og underviseren havde virkelig styr på sine ting, og vidste hvad han talte om.

  Mette Maria Przewlocka-Jensen

  Kursus af meget høj kvalitet med en dygtig og engageret underviser. Det bliver meget lettere for mig, at komme i gang med at skrive gode nyhedsbreve, og Emil var god til at relatere teorien til det, som jeg konkret arbejder med. Alt i alt et rigtig godt kursus!

  Charlotte Jensen


  Kurset var af høj kvalitet! Underviseren var god til at tale med os alle sammen, både i grupper og enkeltvis, og jeg vurderer, at jeg kan bruge kurset bredt i mit fremtidige arbejde.

  Jan M. Johansen

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.