Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

AROS Korrekturlæseruddannelse

Er du på udkig efter et kursus kun til dig? Se vores Lynkursus i korrekturlæsning

Denne interne uddannelse i korrekturlæsning giver jer alt, hvad I behøver for at blive kompetente og effektive korrekturlæsere. Uddannelsen veksler mellem teoretisk undervisning, nytænkende e-læring, korrekturlæsning, selvstændig læsning og insidertips til at tackle rollen som korrekturlæser. Derudover får I masser af individuel rådgivning fra kursets underviser Christel, der er en af landets bedste korrekturlæsere.

 

 

Jeres udbytte af denne uddannelse:

 • Dybdegående forståelse af dansk grammatik, dansk retstavning og dansk tegnsætning
 • En sikker indføring i korrekturlæserens elektroniske værktøjskasse
 • Træning i avanceret korrekturlæsning
 • Praktisk viden om korrekturlæserfaget
 • Personlig sparring på din udvikling som professionel korrekturlæser.

 

100test51test 100test49.5test 200test30.5test 100test38.5test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Inkluderet i prisen:

 • Fire undervisningsdage
 • E-læring mellem undervisningsdagene 
 • Opfølgningssamtale 
 • Licens til ‘Online Kommakursus’
 • Adgang til sparringsnetværk
 • Kursusmateriale inkl. “Håndbog i Nudansk”
 • Eksamen og eksamensbevis.

 

Bliv en moderne korrekturlæser

AROS Korrekturlæseruddannelse gør jer til eksperter i dansk grammatik og retstavning. I får en grundig teoretisk forståelse via undervisning, læsning, selvstændigt arbejde og diskussioner. Men uddannelsen er samtidig på forkant med udviklingen. Derfor får I også en praktisk indføring i korrekturlæserens elektroniske værktøjskasse, der vil lette jeres arbejde og gøre jer mere effektive.  

Teoretisk viden er vigtig, men langtfra nok

Som korrekturlæsere på en arbejdsplads løber I også ind i andre udfordringer, end hvor kommaet skal stå. På korrekturlæseruddannelsen arbejder vi med disse udfordringer og forbereder jer til at fungere som kompetente korrekturlæsere.

Få papir på jeres kompetencer som korrekturlæsere

Uddannelsen afsluttes med en lille eksamen, hvor I korrekturlæser en tekst. Jeres korrekturlæsning vurderes af underviseren og en ekstern censor, der er ansat ved Dansk Sprognævn. Består I ikke eksamen, får I yderligere rådgivning og en chance mere. Det hele foregår meget uformelt, og I træner korrekturlæsningen under hele uddannelsen. Det er frivilligt, om I vil tage eksamen.

Erhvervslivet har brug for dig!

Stavefejl, kommafejl, grammatiske fejl og sjuskefejl sender et signal om en useriøs og uprofessionel virksomhed eller organisation. Det er med andre ord skadeligt for brandet og for forretningsmulighederne. Der er derfor brug for kompetente og effektive korrekturlæsere i erhvervslivet, og det er her, at du kommer ind i billedet!

Du har ikke brug for flere korrekturlæseruddannelser efter denne!

Efter eksamen skal I i gang med at læse korrektur! I skal ikke påbegynde en teoretisk overbygningsuddannelse. Som korrekturlæser bliver man aldrig færdig med at lære. Der kommer hele tiden ændringer til sproget, og der er hele tiden nye små spidsfindigheder, man kan kaste sig over. Det vigtige er, at man bevarer lysten til at blive klogere og til at blive en bedre korrekturlæser. Dette mindset arbejder vi med under korrekturlæseruddannelsen.    

Underviseren følger op på din udvikling 

Når uddannelse er afsluttet, og I er godt i gang med at bruge de nye kompetencer, opstår der uvægerligt en række spørgsmål. To måneder efter uddannelsen kontakter underviseren jer derfor for at høre, hvordan det går med korrekturlæsningen.  

Underviser
Christel Se profil
Christel er cand.mag. i dansk og bachelor i retorik. Hun har de sidste mange år arbejdet som professionel korrekturlæser. Hun har arbejdet med tekster i mange forskellige genrer, fra romaner over nyhedsbreve til videnskabelige afhandlinger, og hun har læst korrektur for en række forlag og dagblade. Christel er en pædagogisk og underholdende formidler, som altid sørger for at tilpasse undervisningen til den enkelte deltagers ståsted og udfordringer.
Hvem bør deltage på denne uddannelse?

Denne uddannelse i korrekturlæsning er både for dig, der læser korrektur af og til i dit daglige arbejde og for dig, der har et ønske om at arbejde fuldtid som korrekturlæser.  

 

 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer denne korrekturlæseruddannelse, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse AROS Korrekturlæseruddannelse

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse AROS Korrekturlæseruddannelse
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Meget fint kursus. Jeg forventer, at kurset vil gøre mig mere grundig i min korrekturlæsning, og at jeg bliver bedre til at argumentere for, hvorfor jeg retter, som jeg gør. Christel er en dygtig underviser, der kan sit fag, og som kan lide at undervise. Alt i alt nogle superlærerige og sjove dage.

  Marian Jørgensen

  Supergodt kursus som vil få stor indflydelse fremover. Underviseren er fantastisk dygtig til at forklare tingene, så de bliver forståelige.

  Christina Lind

  Det var et utroligt udbytterigt kursus. Underviseren var rigtig god og levende i sin undervisning, og hun var dygtig til at lære fra sig. Uddannelsesforløbet vil være en stor hjælp for mig fremover i mit daglige arbejde, da jeg er blevet meget mere opmærksom på fejltyper, grammatik og kommaregler.

  Nelly Svarre

  Kurset var godt, og underviseren var dygtig og kompetent - hun var god til at lære fra sig. Jeg har fået nye redskaber, som vil få stor betydning fremover, fordi jeg kan bruge dem hele tiden i mit arbejde.

  Linda Petersen

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.