Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Lederkursus: Skab en stressrobust arbejdsplads

35.000 danskere sygemeldes hver dag med stress. Tilmeld jer dette kursus og undgå, at jeres arbejdsplads rammes unødigt af stress!

Hver dag sygemeldes 35.000 danskere med stress!*Som leder er det jeres ansvar at være opmærksom på stresssymptomer og faresignaler på arbejdspladsen. Vores lederkursus i stresshåndtering og stressrobusthed gør jer klogere på, hvordan I forebygger stress på arbejdspladsen. I får også de nødvendige kompetencer til at håndtere en medarbejder, der allerede er ramt af stress. 

 

Det får I med hjem fra dette kursus:

 • Tjeklisten der fortæller jer, om jeres arbejdsplads er stressrobust eller ej
 • Redskaber og metoder til at eliminere stressfaktorer på arbejdspladsen
 • Viden om, hvordan I kan indføre stressrobuste arbejdsgange for både jer og jeres medarbejdere
 • Viden om, hvordan I spotter en medarbejder med stress
 • Ledelsesværktøjerne til at hjælpe en stresset medarbejder
 • Viden om forskellen mellem kortvarig påvirkning og langvarig belastning
 • Metoderne til at skabe de bedste arbejdsrammer for både medarbejdere og jer selv.
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Få afprøvede metoder, der virker

Stress er en folkesygdom, og vi har efterhånden alle sammen stiftet bekendtskab med den på den ene eller anden måde. Om det er en kollega, en ven, et familiemedlem eller måske jer selv, der er blevet ramt, så synes alle at have forskellige løsninger på, hvordan sygdommen skal håndteres. Men der findes faktisk gode og afprøvede redskaber, som virker – og dem kan I blive meget klogere på, når I tager dette kursus “Skab en stressrobust arbejdsplads!” 

Lær at spotte symptomerne på stress 

Når det kommer til stress, kan det indimellem være svært at navigere rundt i, hvad der er reel sygdom, og hvad der blot er forbigående travlhed. Kan I genkende stresssymptomer hos en medarbejder? Eller hos jer selv? Som leder er det jeres ansvar at være opmærksom på stressfaktorer og faresignaler, så I kan forebygge stressende arbejdssituationer og hjælpe medarbejdere, der måske allerede er stressede.

Jeres kommunikation er en vigtig faktor

På kurset stifter I bekendtskab med en række metoder, der sikrer, at arbejdspladsen bliver så stressfri som muligt, og I vil bagefter være i stand til at indføre stressrobuste arbejdsgange for både jer og jeres medarbejdere. Men vi vil også på kurset komme ind på, hvordan I styrker jeres mundtlige kommunikation, så I undgår fejlkommunikation. Det bidrager til det gode arbejdsmiljø, fordi medarbejderne har en klar idé om, hvad der forventes af dem. 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kurset

 • Det handler om at kunne mærke sig selv. Du lærer, hvordan du kan skabe ro og overblik for dig selv og andre.
 • På dette punkt går vi bagom og ser nærmere på, hvad begrebet stress rummer set i et psykologisk, fysiologisk og socialt perspektiv​.
 • Hvordan spotter I stress i tide? Vi stiller skarpt på faresignalerne for stress, og hvordan medarbejdere kan reagere forskelligt?​
 • Du får viden om, hvordan I fremmer trivsel og forebygger stress gennem et godt psykisk arbejdsmiljø.
 • Førstehjælp til arbejdspladsen. Du lærer, hvordan du som leder kan håndtere stress.
 • Vi arbejder med, hvordan du håndterer en stressramt medarbejder, der er på kanten til en sygemelding. Du får råd til, hvordan du sammensætter et godt forløb, der giver mulighed for restitution.
Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i Lederkursus: Skab en stressrobust arbejdsplads, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er for ledere, der aktivt vil bidrage til at forebygge stress på arbejdspladsen. Kurset er også for medarbejdere i HR, der ønsker viden om værktøjer til at håndtere stress i organisationen.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Lederkursus: Skab en stressrobust arbejdsplads

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Lederkursus: Skab en stressrobust arbejdsplads
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.