Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Søgemaskineoptimering – SEO kursus

Kursus

Søgemaskineoptimering (også kaldet SEO) er den bedste investering, I kan foretage inden for online markedsføring. På dette kursus bliver I undervist af en af Danmarks førende eksperter inden for SEO, som vil øse ud af al sin viden om søgemaskineoptimering og rådgive jer om, hvordan netop I bliver nr. 1 på Google.

 

 

Det lærer I på dette kursus:

 • At udarbejde søgeordsanalyse på basis af relevante parametre
 • Hvordan I finder de rigtige søgeord
 • At bruge søgeordsanalysen som værktøj til at optimere jeres hjemmeside
 • At lave linkbuilding effektivt og struktureret
 • At analysere en hjemmeside ift. dens søgemaskineoptimering (SEO)
 • Hvordan sociale medier som Twitter, Facebook og G+ influerer på SEO
 • De nyeste teknikker og fif
 • Alt hvad I skal vide for at bringe jeres hjemmeside til tops i Google.

 

125test37.5test 150test41.5test 150test45test 150test31.5test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som et internt kursus i jeres lokaler, hvor varigheden og opsætningen af kurset tilpasses efter jeres behov.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Kom frem på side 1 i Google!

Søgemaskineoptimering (SEO) handler kort fortalt om, at jeres kunder finder jer, i stedet for at I bruger ressourcer på at finde dem. På dette kursus lærer I, hvordan I kan bringe jer til tops i Google på selv svære søgeord. I får et solidt indblik i de forskellige områder af SEO og de nyeste teknikker og fif. 

Sælg mere – for færre penge

Mange virksomheder kaster hver måned masser af penge efter Google Adwords uden at forholde sig til søgemaskineoptimering. Adwords kan være et fint supplement, indtil søgemaskineoptimeringen er på plads, og I er i top. Men med enkle SEO-tiltag kan I skære voldsomt ned på udgifterne til online markedsføring og samtidig få målgruppen direkte ind på jeres hjemmeside.

I får konkrete ideer med hjem

På dette SEO kursus har vi fokus på, hvordan netop I kan optimere jeres hjemmeside og søgemaskineoptimeringen. Vi tager udgangspunkt i jeres egne hjemmesider på et helt praktisk niveau. I får på den måde konkrete ideer til optimering med hjem fra kurset, som giver jer bedre placeringer, når I implementerer dem. 

Læs mere om kursusprogrammet

Sådan ser dagen ud

 • Vi starter dagen ud med at gennemgå Googles officielle guidelines​, relevans og autoritet​.
 • Sådan finder du de rigtige søgeord, der får dig til tops. Du lærer, hvordan du udvælger de bedste søgeord.
 • Du får indsigt i, hvordan Google udvælger siderne. Og ikke mindst, hvordan du tilpasser dine sider efter dette.
 • Optimer dine tekster! Vi arbejder med sidens opbygning og seo-optimering af tekster.
 • ​Vi går i dybden med linkværdi. På dagens sidste punkt arbejder vi med authorship og social media​, linkbuilding​ og linkbuilding taktikker​.
Underviser
Nikolaj Se profil
Nikolaj er ekspert i onsite optimering og webtekster og har arbejdet indgående med søgemaskineoptimering i mange år. Nikolaj er uddannet cand. IT E-business, og han er Head of SEO and Owned Media i den danske afdeling i verdens ledende globale marketingselskab. Han er desuden vinder af SEM Awards i både 2012 og 2015 samt Qualified Individual i Google Analytics og Adwords. 
Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

 

 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i SEO, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Dette kursus i søgemaskineoptimering (SEO) er ikke et teknikkursus. Det er for jer, der arbejder med markedsføring og salg eller som blogger. Kurset er naturligvis også relevant for webshops. 

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Søgemaskineoptimering – SEO kursus

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Søgemaskineoptimering – SEO kursus
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Kurset var rigtig godt, og jeg har lært meget om SEO, både overordnet og i detaljen. Underviseren forstod at overlevere det komplicerede stof på en underholdende og pædagogisk måde, med fokus på den enkelte. Ham kan jeg varmt anbefale.

  Nis Hollesen

  Jeg oplevede et kursus af meget høj kvalitet, hvor jeg fik en masse redskaber, som jeg kan bruge i mit daglige arbejde. Det faglige niveau var meget passende, og underviseren var meget god til at tilpasse stoffet og undervisningen til mig.

  Sara Metelmann

  Godt kursus med rigelig plads til dialog. Super underviser, som mestrede formidlingens svære kunst. Ramte de tilstedeværendes it-faglige niveau meget præcist. Jeg lærte særligt, hvordan man med relativt få midler kan gøre éns hjemmeside mere synlig og tilgængelig for brugeren.

  Esben Højbjerre Larsen

  Det var informativt, overskueligt og praktisk orienteret". Jeg har fået nogle gode konkrete værktøjer og et godt overblik over "hvad der skal til"

  Pernille Andersen

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Flere kurser & uddannelser

  Måske kunne følgende også være interessant for dig:
  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.