Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Succes med salg på Facebook

Lær at omsætte opdateringer til salg

Træt af at svede over annoncer og Facebookopslag uden nogen mærkbar effekt? Er I færdige med at sidde og vente på kunder eller medlemmer, der ikke kommer? Kickstart allerede i dag jeres onlineudbytte med vores intensive kursus i salg og marketing på Facebook, hvor I også kan høre om underviserens kampagner, der giver en ROI på 400 % eller mere! 

 

 

På dette kursus får I:

 • redskaberne til at udvide jeres kundebasis – med det samme!
 • metoder til, hvordan I øger jeres synlighed over for nye kunder, samtidig med at I holder fast i de gamle.
 • viden om, hvordan I opbygger de mest optimale onlinerelationer. 
 • undervisning i, hvordan I bedst muligt kan skabe brandværdi gennem onlineambassadører.
 • indsigt i forbrugermønstre og -tanker, der hjælper jer med at lægge den helt rigtige marketingsstrategi. 
 • viden om, hvordan I får den højst mulige ROI ud af jeres Facebookopslag. 

 

100test38.5test 150test34test 100test50test 100test58test
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som et internt kursus i jeres lokaler, hvor varigheden og opsætningen af kurset tilpasses efter jeres behov.
Ring & hør mere:
+45 70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på +45 70 278 279
Scroll down

Kom et skridt foran de andre!

Okay, så det halter lidt med effekten på Facebook. Men er det virkelig så vigtigt med de sociale medier? Bliver de ikke bare brugt til at se kattevideoer og dele babybilleder? Forkert. Facebook er den førende sociale platform i hele verden, og den sikrer jer og virksomheden eller organisationen en 1:1 kommunikation med potentielle kunder, samt en synlighed der ikke kan købes for penge – hvis I vel at mærke kan finde ud af at gøre det ordentligt. Overraskende mange virksomheder og organisationer har endnu ikke nogen effektiv Facebookstrategi, og det kan mærkes økonomisk. Men med vores kursus i succesfuld Facebooksalg kan I undgå, at jeres virksomhed bliver en af dem! 

Fra teori til praksis med det samme!

På vores kursus får I et indgående kendskab til processerne bag online marketing på Facebook. I lærer helt konkret, hvad der fungerer på de sociale medier, hvad der sælger, og hvad der ikke gør. Og I lærer det af en af de bedste. Desuden tilpasser vi kurset jeres særlige behov, så I er sikker på at lære noget, I rent faktisk kan bruge i jeres hverdag. Med andre ord: I går fra kurset med redskaberne til at ændre jeres Facebookstrategi med det samme!

Underviser
Anders Se profil
Anders har flere års erfaring med både Facebook og de andre sociale medier. Faktisk har han været med lige fra starten og har fulgt udviklingen på nært hold. Derfor ved han også, hvad der virker - og hvad der ikke virker. Anders arbejder til daglig i en fagforening, hvor han kører Facebookkampagner, der skaffer ROI på 400% eller over. Desuden er han en efterspurgt oplægsholder og tidligere underviser på CBS.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er designet til jer, der arbejder med online marketing og salg via jeres virksomheds eller organisations Facebookprofil. I ønsker at skabe mærkbare resultater og få redskaberne til at blive ved med at optimere salget. Så om end I er en helt nystartet virksomhed, eller I allerede er godt etablerede, hjælper vi jer med at give jeres Facebooksalg et ordentligt boost.

 

 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i Succes med salg på Facebook, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Succes med salg på Facebook

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. +45 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Succes med salg på Facebook
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Det var et RIGTIG godt kursus, og underviseren var super. Det var en meget inspirerende oplevelse – jeg er så proppet med gode ideer. Kurset har allerede haft meget stor betydning for os.

  Anja Albæk Hansen

  Kurset var af MEGET høj kvalitet og rigtig godt tilrettelagt. Underviseren var utrolig troværdig og sympatisk og var i stand til at lægge niveauet nøjagtigt hvor vi var, og sikrede derved, at alle fik meget ud af det. Stor ros herfra!

  Pernille Nielsen

  Kurset var af et meget passende fagligt niveau. Jeg er særdeles tilfreds med kvaliteten og indholdet af det, og mine nye redskaber er en god hjælp i mit arbejde med de sociale medier.

  Camilla Schmidt Jørgensen

  Kurset var godt og lærerigt, og jeg har fået en grundforståelse for mediet. Min brug af Facebook er blevet struktureret og professionaliseret.

  Mette Vinum Jensen

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Flere kurser & uddannelser

  Måske kunne følgende også være interessant for dig:
  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.