Skræddersyede kurser til
hele Grønlands erhvervsliv.

Styrkekort VIA Instituttet

Hvad er styrkekort, og hvad kan I bruge dem til?

Styrkekort er et redskab til personlig udvikling og udvikling af team og fællesskaber, som vi har baseret på styrketesten fra VIA Instituttet. Hver æske indeholder 24 positive træk, der giver indsigt i forskellige dele af den menneskelige personlighed – som fx ærlighed, fornuft og optimisme.

Det handler om personlig vækst

Styrker er områder af vores personlighed, hvor vi udmærker os, og hvor potentialet for personlig vækst er størst. De udspringer fra den positive psykologi, og bygger på forskning fra psykologerne Martin Seligman og Christopher Peterson samt fra VIA Instituttet. På Aros’ styrkekort finder I alle klassificeringerne på de 24 menneskelige styrker, og I får øvelser, der inspirerer jer til at bruge styrkekortene sammen som kolleger.

Bestil styrkekort til kontoret her!

Kortene sælges i sæt a 5 æsker til 595 kr. ekskl. moms og porto. Inde i hver æske finder I desuden et lille ark med 3 forslag til øvelser, I sammen kan lave for at reflektere over egne og hinandens styrker. Kontakt os på denne mail, hvis I vil bestille en pakke.

Tag på kursus, og bliv klædt på til at arbejde med styrker

På kurset i Positiv psykologi arbejder du målrettet på at aktivere dine styrker så du bedre kan sætte dem i spil i dit arbejdsliv. Vil du gå hele vejen med den målrettede aktivering af styrker, er vores MasterClass i Psykologi noget for dig. Her får du teorier og metoder til at forstå menneskers adfærd og skabe resultater i din organisation.

Hvorfor bruge tid på styrker?

Aros’ styrkekort hjælper jer med at blive bevidste om jeres individuelle styrker og sætte dem i spil i hverdagen, så I kan skabe de bedste rammer for den indbyrdes trivsel. Det er nemlig bevist, at mennesker trives bedre, når de bruger deres styrker regelmæssigt. Det skaber engagement, produktivitet, trivsel og autenticitet, giver energi, opbygger modstandskraft, udnytter potentiale og styrker relationer. Og det er noget, der kan ses på arbejdsglæden og resultaterne i afdelingen!

 

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.